AKBO Handelsmij B.V.  |  
Leigraafseweg 33H  |  6983 BR DOESBURG  |  Netherlands  |  Tel.:+31 (0)313 472 822  |  Fax:+31 (0)313 479 321  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Start

Over AKBO

De firma AKBO Handelsmij. B.V., opgericht in 1992, is een zeer flexibele onderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lage druk spuit- en reiniging pistolen. De producten zijn uitgevoerd in aluminium, messing, messing verchroomd, roestvast staal en kunststof en worden gekenmerkt door hun hoge duurzaamheid en grote gebruiksgemak. 

AKBO levert haar producten via wederverkopers in meer dan 25 landen, zowel binnen als buiten Europa. Daarnaast ontwikkelt en produceert zij, op verzoek, waterpistolen die voldoen aan specifieke wensen van de klant. In de loop der jaren zijn we zo uitgegroeid tot een aanbieder van het breedste assortiment lage druk reinigingspistolen. Naast de reinigingspistolen levert AKBO verscheidene aanverwante producten zoals draaibare slangtules, kogelgelagerde swivels, snelkoppelingen, slangrekken, manuele en automatische slanghaspels en reinigingsslang voor de voedingsindustrie met of zonder appendages.

Op deze website kunt u al onze producten met beschrijving en technische specificaties vinden. Daarnaast kunt op op deze pagina een uitgebreide catalogus (in verschillende talen) downloaden. In deze catalogus staan al onze producten overzichtelijk weergegeven met tekst en afbeelding.


 

 

Bent u wederverkoper?

AKBO is al meer dan 20 jaar een succesvolle producent en leverancier van lage druk reinigingsapparatuur. We staan bekend vanwege de kwaliteit van onze producten en onze productkennis. Hiermee helpen we u in uw verkoop. AKBO exporteert naar vele landen. 

Voor u als wederverkoper is het goed te weten dat AKBO:

- niet rechtstreeks aan eindgebruikers verkoopt.
- veel productkennis heeft.
- een betrouwbare partner is. Met vele bedrijven werken we al meer dan 10 jaar samen.

- een grote voorraad heeft met een uitstekend logistiek netwerk. Hierdoor kunnen we snel leveren.
- vanuit klantgerichtheid denkt in oplossingen. Op verzoek produceren we private label en/of maken we klantspecifieke productaanpassingen.

Bent u geïnteresseerd? Download onze katalogus en/of stuur ons een email.

Bent u eindgebruiker?

Waarom kiezen voor AKBO?


AKBO verkoopt niet aan eindgebruikers maar toch kunt u onze topkwaliteit producten kopen. Al meer dan 
20 jaar is AKBO een succesvolle producent en leverancier van lage druk reinigingsapparatuur. Onze producten voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen bij professioneel gebruik. Dankzij de samenwerking met onze wederverkopers kunt u onze producten over de hele wereld kopen. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze catalogus en/of stuur ons een email, wij verwijzen u graag door naar één van onze wederverkopers.


 

Introductie van de Twister-serie spuitkoppen

 
U bent wellicht bekend met onze grote spuitkop (referentie AKRSHHH1-WR), die we vorig jaar op de markt hebben gebracht. Deze krachtige straalpijp wordt door klanten zeer gewaardeerd, maar is beperkt tot een werkdruk van 7 bar. Omdat voor bepaalde toepassingen een drukklasse van 16 bar nodig is, hebben we onlangs een productwijziging doorgevoerd, waardoor de spuitkop geschikt is gemaakt voor gebruik tot 16 bar werkdruk.
Omdat er interesse bleek te zijn in de markt voor soortgelijke spuitkoppen in kleinere maten, hebben we besloten om ook een ¾" versie (de TWISTER-L) en een ½" versie (de TWISTER-M) te introduceren.
Alle TWISTER-sproeiers zijn gemaakt van roestvrij staal 304 en slagvast POM. Ze zijn uiterst robuust en geschikt voor zwaar industrieel gebruik met de noodzaak voor een hoog debiet. De onderstaande link brengt u naar de datasheet met de technische gegevens van alle modellen.
Alle modellen van de Twister-serie zijn nu uit voorraad leverbaar. De prijzen zijn op aanvraag.
 
Klik hier voor de technische datasheet. 

Copyright AKBO © 2019

Disclaimer  |  Privacy declaration

Real Time Web Analytics