AKBO Handelsmij B.V.  |  
Leigraafseweg 33H  |  6983 BR DOESBURG  |  Netherlands  |  Tel.:+31 (0)313 472 822  |  Fax:+31 (0)313 479 321  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Start

Over AKBO

De firma AKBO Handelsmij. B.V., opgericht in 1992, is een zeer flexibele onderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lage druk spuit- en reiniging pistolen. De producten zijn uitgevoerd in aluminium, messing, messing verchroomd, roestvast staal en kunststof en worden gekenmerkt door hun hoge duurzaamheid en grote gebruiksgemak. 

AKBO levert haar producten via wederverkopers in meer dan 25 landen, zowel binnen als buiten Europa. Daarnaast ontwikkelt en produceert zij, op verzoek, waterpistolen die voldoen aan specifieke wensen van de klant. In de loop der jaren zijn we zo uitgegroeid tot een aanbieder van het breedste assortiment lage druk reinigingspistolen. Naast de reinigingspistolen levert AKBO verscheidene aanverwante producten zoals draaibare slangtules, kogelgelagerde swivels, snelkoppelingen, slangrekken, manuele en automatische slanghaspels en reinigingsslang voor de voedingsindustrie met of zonder appendages.

Op deze website kunt u al onze producten met beschrijving en technische specificaties vinden. Daarnaast kunt op op deze pagina een uitgebreide catalogus (in verschillende talen) downloaden. In deze catalogus staan al onze producten overzichtelijk weergegeven met tekst en afbeelding.


 

 

Bent u wederverkoper?

AKBO is al meer dan 20 jaar een succesvolle producent en leverancier van lage druk reinigingsapparatuur. We staan bekend vanwege de kwaliteit van onze producten en onze productkennis. Hiermee helpen we u in uw verkoop. AKBO exporteert naar vele landen. 

Voor u als wederverkoper is het goed te weten dat AKBO:

- niet rechtstreeks aan eindgebruikers verkoopt.
- veel productkennis heeft.
- een betrouwbare partner is. Met vele bedrijven werken we al meer dan 10 jaar samen.

- een grote voorraad heeft met een uitstekend logistiek netwerk. Hierdoor kunnen we snel leveren.
- vanuit klantgerichtheid denkt in oplossingen. Op verzoek produceren we private label en/of maken we klantspecifieke productaanpassingen.

Bent u geïnteresseerd? Download onze katalogus en/of stuur ons een email.

Bent u eindgebruiker?

Waarom kiezen voor AKBO?


AKBO verkoopt niet aan eindgebruikers maar toch kunt u onze topkwaliteit producten kopen. Al meer dan 
20 jaar is AKBO een succesvolle producent en leverancier van lage druk reinigingsapparatuur. Onze producten voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen bij professioneel gebruik. Dankzij de samenwerking met onze wederverkopers kunt u onze producten over de hele wereld kopen. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze catalogus en/of stuur ons een email, wij verwijzen u graag door naar één van onze wederverkopers.


 

KING zonder beschermbeugel en RVS PRINCESS

Blue King zonder beschermbeugel

Eveneens anderhalf jaar geleden, hebben we het Blue King reinigingspistool op de markt geïntroduceerd. Ook dat pistool is in goede aarde gevallen en heeft in korte tijd een stevige plek op de markt veroverd. Met name het robuuste karakter, de goede ergonomie en het lagere waterverbruik zijn daarbij belangrijke kenmerken.
Door goed naar onze klanten te luisteren, hebben we het product in de afgelopen periode verder ontwikkeld en vanaf nu is er een versie zonder beschermbeugel beschikbaar. Die is lichter en voordeliger dan de versie met beugel en zal daardoor een nog grotere doelgroep bereiken. U zult kunnen kiezen uit een rubberen cover met “AKBO” logo, met “King” logo of (bij een minimum bestelaantal van 100 stuks) met eigen logo.
Daarnaast hebben we enkele wijzigingen aan de handgreep en de bedieningshendel doorgevoerd, waardoor het pistool nog beter in de hand ligt en gemakkelijker te bedienen is.
Voor het productblad klikt u hier

 

Blue Princess in RVS 

Anderhalf jaar geleden hebben wij het Blue Princess reinigingspistool geïntroduceerd. Dat bleek een schot in de roos en in korte tijd heeft het pistool een grote populariteit bereikt.  Het kleine formaat, het geringe gewicht, het lagere waterverbruik en de uitstekende prestaties zijn daarbij belangrijk.
Tot op heden is het pistool alleen in messing te verkrijgen. De reacties uit de markt zijn echter zo positief, dat we hebben besloten om ook een roestvrijstalen versie van de Blue Princess te lanceren. Evenals onze andere RVS pistolen, zal deze zijn vervaardigd van roestvrijstaal 316 en zijn voorzien van VITON afdichtingen. De eerste exemplaren zijn vanaf nu verkrijgbaar. Net als bij de messing versie kunt u daarbij kiezen uit een rubberen cover met “AKBO” logo, met “Princess” logo of (bij een minimum bestelaantal van 200 stuks) met eigen logo.
De RVS versie van de Blue Princess zal voordelig zijn geprijsd om het toegankelijk te maken voor een grote gebruikersgroep.

Voor het productblad klikt u hier

  • 1
  • 2

Copyright AKBO © 2019

Disclaimer  |  Privacy declaration

Real Time Web Analytics