AKBO Handelsmij B.V.  |  
Leigraafseweg 33H  |  6983 BR DOESBURG  |  Netherlands  |  Tel.:+31 (0)313 472 822  |  Fax:+31 (0)313 479 321  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Start

Over AKBO

De firma AKBO Handelsmij. B.V., opgericht in 1992, is een zeer flexibele onderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van lage druk spuit- en reiniging pistolen. De producten zijn uitgevoerd in aluminium, messing, messing verchroomd, roestvast staal en kunststof en worden gekenmerkt door hun hoge duurzaamheid en grote gebruiksgemak. 

AKBO levert haar producten via wederverkopers in meer dan 25 landen, zowel binnen als buiten Europa. Daarnaast ontwikkelt en produceert zij, op verzoek, waterpistolen die voldoen aan specifieke wensen van de klant. In de loop der jaren zijn we zo uitgegroeid tot een aanbieder van het breedste assortiment lage druk reinigingspistolen. Naast de reinigingspistolen levert AKBO verscheidene aanverwante producten zoals draaibare slangtules, kogelgelagerde swivels, snelkoppelingen, slangrekken, manuele en automatische slanghaspels en reinigingsslang voor de voedingsindustrie met of zonder appendages.

Op deze website kunt u al onze producten met beschrijving en technische specificaties vinden. Daarnaast kunt op op deze pagina een uitgebreide catalogus (in verschillende talen) downloaden. In deze catalogus staan al onze producten overzichtelijk weergegeven met tekst en afbeelding.


 

 

Bent u wederverkoper?

AKBO is al meer dan 20 jaar een succesvolle producent en leverancier van lage druk reinigingsapparatuur. We staan bekend vanwege de kwaliteit van onze producten en onze productkennis. Hiermee helpen we u in uw verkoop. AKBO exporteert naar vele landen. 

Voor u als wederverkoper is het goed te weten dat AKBO:

- niet rechtstreeks aan eindgebruikers verkoopt.
- veel productkennis heeft.
- een betrouwbare partner is. Met vele bedrijven werken we al meer dan 10 jaar samen.

- een grote voorraad heeft met een uitstekend logistiek netwerk. Hierdoor kunnen we snel leveren.
- vanuit klantgerichtheid denkt in oplossingen. Op verzoek produceren we private label en/of maken we klantspecifieke productaanpassingen.


Bent u geïnteresseerd? Download onze katalogus en/of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Bent u eindgebruiker?

Waarom kiezen voor AKBO?


AKBO verkoopt niet aan eindgebruikers maar toch kunt u onze topkwaliteit producten kopen. Al meer dan 
20 jaar is AKBO een succesvolle producent en leverancier van lage druk reinigingsapparatuur. Onze producten voldoen aan de zwaarste kwaliteitseisen bij professioneel gebruik. Dankzij de samenwerking met onze wederverkopers kunt u onze producten over de hele wereld kopen. 

Bent u geïnteresseerd? Download onze catalogus en/of stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waar u onze producten kunt kopen.


 

Low-flow spuitkop

Deze spuitkop kenmerkt zich door een sproeipatroon en debiet die exact hetzelfde is als ons reguliere reinigingspistool (referentie AKMN001-B). Bij 2 bar is het debiet ongeveer 20 l/min en dat stijgt tot ongeveer 55 l/min bij 16 bar. Dat maakt het een ideale sproeier voor veel voorkomende schoonmaakklussen. Hij zal beschikbaar zijn in zowel messing als roestvrij staal.

De nozzle heeft een ½" BSPP buitendraadaansluiting en kan worden geopend en gesloten door het draaien van de kop. De sproeihoek kan eveneens nauwkeurig worden ingesteld door het draaien van de kop.
Klik hier voor de productpagina met de technische specificaties.
De spuitkop is verkrijgbaar vanaf 1 april 2019 en kan besteld worden onder productreferentie AKMSHHL1-BL voor de messing versie en AKRSHHL1-BL voor de roestvrijstalen versie. Ze kunnen eventueel ook besteld worden met een comfortabele extra grip.
Als u geïnteresseerd bent in dit product, neem dan contact met ons op voor de prijs. U kunt bij ons ook een monster krijgen met een speciale korting. Wij helpen u graag verder!

  • 1
  • 2

Copyright AKBO © 2019

Disclaimer  |  Privacy declaration

Real Time Web Analytics